Logoreci > Rreth Nesh

   Kontakto Logoreci

Rreth "LOGORECI"

 

Logoreci Tiranë filloi aktivitetin në vitin 1994

Drejton aktivitetin Pjerin Logoreci
Filloi aktivitetin si Shtepi Botuese ne vitin 1994
Me vone me kalimin e viteve botoi te parin liber elektronik ne Shqiperi "Marie Logoreci" nje liber elektronik i shoqeruar me foto dhe fragmente filmash ne tre gjuhe, shqip,italisht dhe anglisht.
Logoreci po ben perpjekje ne fushen e realizimit te filmave. E para arritje ne kete drejtim ishte filmi dokumentar "Sistemi yne diellor" nje film i krijuar ne kompjuter. Tani eshte ne realizim filmi artistik "rruga e djeshme".
Faqja e internetit www.logoreci.com ne fillimi i saj ne vitin 2000 ishte vetem nje faqe e vetme, sot ajo eshte nje portal me disa database. Kjo faqe ka ndryshime te perditeshme.

Adresa:

LOGORECI
K.P. 2969
Rr.: M. Matohiti 22, Tiranë
Tel. & Fax: ++ 355 4 253225
www.logoreci.com

E-mail: [email protected]
ose ploteso formen: http://www.logoreci.com/kontakto/