Logoreci > Satellite Services Division (SSD) > Atlantik

 

Mos harroni, për të parë satelitin ju duhet Java Plug in. Në qoftëse nuk e keni klikoni ketu

 

Atlantiku dhe Gjiri i Mexikës
GOES Storm Floater 1
Fotot rinovohen çdo
1/2 orë.


 
GOES Storm Floater 2
Fotot rinovohen çdo
1/2 orë.

Foto Video
Visible Click Here
IR Ch. 4 Click Here
Shortwave IR Click Here
Water Vapor Click Here
RGB Image Click Here

 

NOAA SSD Site

 


© NOAA SSD (National Oceanic and Atmospheric Administration) all images, videos, photos, data, information copyrighted by NOAA. Information was used with permission by NOAA.