Logoreci > Satellite Services Division (SSD)

 

Mos harroni, për të parë satelitin ju duhet Java Plug in. Në qoftëse nuk e keni klikoni ketu

 

Powered by:     NOAA

 

- Systemi Tropical Faqja e Pozicionit dhe Intensitetit

 

Atlantiku
Pacifiku Lindor
Pacifiku Qëndror
Pacifiku Perëndimor
Pacifiku Jugor
Gjiri i Bengalit
Deti Arabik
India Jugore

 

 

 

- Koha Reale nga sateliti

 

Atlantiku dhe Gjiri i Mexikës

Lindja dhe Qëndra e Pacifikut

 


© NOAA SSD (National Oceanic and Atmospheric Administration) all images, videos, photos, data, information copyrighted by NOAA. Information was used with permission by NOAA.