Logoreci > Informacion > Pasaporta

 

 
Procedura per paisjen e shtetasve me Pasaporte.

Adresa e Ambasades Shqiptare ne Washington DC dhe hartat.


(Ambasada Shqipetare ne Uashington DC)
(Image Copyright by LOGORECI.com)
Ministria e Jashtme e Shqiperise. http://www.mfa.gov.al
 
Ambasadat e Shqiperise
http://www.ambasadat.gov.al
 
Ambasada e Shqiperise ne SHBA http://www.albanianembassy.org