Logoreci > Botime Elektronike

 

 

 Logoreci filloi botimet elektronike ne vitin 2003. Botimi i pare elektronik eshte libri elektronik Marie Logoreci, jeta e veprimtaria artistike, shoqeruar me fotografi, fragmente zanore dhe te filmuara te Artistes se Popullit Marie Logoreci. Libri eshte ne gjuhen shqipe e italiane dhe pjeserisht ne anglisht. Ai eshte punuar per Platformen Windows.

 

Libri  Elektronik Marie Logoreci

Marie Logoreci Kopertine: e-book