Logoreci > Anton Logoreci > Medalja

 

ANTON LOGORECI
 

 

MENU:
» Doreen Clements Logoreci
» Medalja " Pishtar i Demokracisë"
» Letra e E. Durham
» Anton Çefa
» Elisabeth Barker
» James Seroka
» Harry Hodgkinson
» Andrew Mango
» Arshi Pipa
» Albulena Stojaku
» Kopertina e librit "Rikthim i Nologus"
 

 

Medalja "Pishtar i Demokracisë"

 

Dr. Pavli Qesku, ambasadori shqiptar në Britaninë e Madhe, pak kohë më parë u takua me zonjën Doreen Logoreci për t’i dhënë asaj medaljen e të ndjerit Anton Logoreci pas vdekjes, akorduar nga presidenti Sali Berisha në emër të Republikës së Shqipërisë. Medalja "Pishtar i Demokracisë" ju dha zonjës Logoreci dhe djalit të tyre Filip, me këtë motivacionin:

Republika e Shqipërisë

Presidenti i Republikës i jep Anton Pjetër Logoreci medaljen "Pishtari i Demokracisë"

Si një personalitet i shquar i kulturës shqiptare, një anti-komunist i patundur dhe një mbrojtës i shkëlqyer i çështjes mbarëkombëtare.

Tiranë, 2 Gusht, 1993 Dekret  Nr. 616

(Nënshkruar)
Sali Berisha

 


Copyright © LOGORECI 2000