Logoreci > Anton Logoreci > James Seroka

 

ANTON LOGORECI
 

 

MENU:
» Doreen Clements Logoreci
» Medalja " Pishtar i Demokracisë"
» Letra e E. Durham
» Anton Çefa
» Elisabeth Barker
» James Seroka
» Harry Hodgkinson
» Andrew Mango
» Arshi Pipa
» Albulena Stojaku
» Kopertina e librit "Rikthim i Nologus"
 

 

James H. Seroka

"Shqiptarët" nga Anton Logoreci

 

Ky libër është një përmbledhje e arsyeshme, interesante dhe korrekte e Shqipërisë bashkëkohore. Ai përmban pjesë që kanë të bëjnë me historinë, kulturën, ekonominë, politikën, sociologjinë dhe politikën e jashtme të vendit dhe jo si librat e tjerë, ky është shkruar nga një shqiptar me perspektivë. Autori është mjaft i kuptueshëm dhe simpatik për popullin shqiptar dhe fatmirësisht shmang ndryshimet fyese ndaj interpretimeve karakteristike historike të komunitetit shqiptar.

...

Në përgjithësi "The Albanians" me një parathënie në anglisht, është burimi i vetëm më i mirë për Shqipërinë i shtypur deri më sot.


Copyright © LOGORECI 2000