Logoreci > Anton Logoreci

 

ANTON LOGORECI

 

Libri "Rikthim i Nologus" kushtohet figurės sė emigrimit shqiptar Anton Logoreci,
shkrimtar, publicist dhe gazetar nė BBC.
 
Për këtë figurë u botua në Shqipëri në vitin 2000 libri "Rikthim i Nologus" me pjesë nga krijimtaria e tij letrare dhe publicistike.

Libri ka 136 faqe

ISBN 99927-664-7-6


Copyright © LOGORECI 2000